joi, 13 august 2009

How slutty are you?

M-am gandit la acest post cand m-am trezit dupa 22 de ore de nesomn, si in care nu am stat degeaba...ducandu-ma spre un sex date. WTF; Chiar nu ma pot mobiliza sa gandesc primordial cu capul de sus? Toate glumele spuse despre barbati sunt adevarate? Ma simt prost din cauza asta.
Un alt argument pentru care ma gandesc la capitolul asta, este ca mi-am trecut in revista la indemnul lui D toate aventurile; abia am trecut ca si numar peste varsta mea; mi s-a spus ca sunt virgin....in consecinta(evident de catre un alt tip; sa-l ascult?

Ce defineste oare un om prea futangiu? Sexul sau imposibilitatea acestuia de a gandi logic si nu animalic in anumite momente?

PS: salutari din vama; gasca din copilarie rulezz!!!!

2 comentarii:

  1. U know who.. or U don't ..?!13 august 2009 la 22:41

    Gandirea logica in momentele de care vorbesti este un atribut al... zeilor. Si oricum acest tip de porniri pot fi considerate refulari ale celor care fac ceva cu viata lor, ale celor care au o activitate constructiva si carora le place sa ramana tineri si nebuni. Conteaza insa mult cand si cu cine "te risti". Si ca raspuns la intrebarea ta... toate aprecierile pe care cineva le face au o abordare comparativa. Prea futangiu... depinde cu cine compari. Pentru mine prea futangiu (in momentul de fata) inseamna ca schimba mult prea des partenerul...(ambiguu.. nu?) In alte momente probabil ca a insemnat ca exista diferente de proprietar intre patul in care se trezeste dimineata si cel in care se culca seara, iar nici unul dintre cele 2 paturi nu i se afla in proprietate.... Noh.. nuante si nuante.

    RăspundețiȘtergere