vineri, 30 octombrie 2009

Comunist Party@House of the people

O seara reusita zic eu;))...m-am alcolizat la ultimu' hal la petrecerea de la Casa Poporului...care a fost precedata de un film...si am continuat apoi intr-o companie foarte foarte placuta la birtul meu preferat...
Este cineva; mereu este cineva care ma rascoleste, care aprinde o flacara in mine; Ma simt ca o bricheta in compania acestei persoane...si in seara asta mi-am dat si eu seama ce si cum... Vedem :)

duminică, 25 octombrie 2009

Greseli

Pe asta am gresit-o; imi vine sa explodez!!!Nu e bine; am privit viata ca pe un sir de probleme mici, refuzand sa privesc imaginea de ansamblu; sunt lenes....si ma las prada celui mai rau animal: indiferenta. Am stat si am privit nepasator cum viata trece pe langa mine, fara sa intervin; nu am spus nu...sau am spus foarte rar; nu am spus da, sau am spus foarte rar, acum cumva am ajuns la capatul rabdarii. Nu am mai scris de mult aici pentru ca m-am dedicat chestiilor sigure din viata mea: munca si familie; aici nu poti sa dai gres; este atat de simplu: alb sau negru/bine sau rau/ corect sau gresit; nu gasesti valente...si daca le gasesti le rezolvi prin ideea costului de oportunitate; simplu. Ce ne facem insa cand avem in fata probleme pe care nu vrem sau nu putem sa le rezolvam atat de simplu; raspunsul pe care mi l-am dat a fost sa ma intorc la oamenii din trecut; oamenii care, ei neschimbandu-se...eu nici atat...e cumva destul de clar ca nu au ce sa caute in prezent si nici in viitor, dar m-am intors la ei...iarasi din lene cumva, nu? Timpul trece, dar nu poate sa treaca in favoarea noastra?
Doua lucruri m-au dat peste cap rau de tot; primul este reintalnirea cu persoana pe care o sa o iubesc pentru totdeauna; da...mi-am gasit persoana aceea, dar relatia este imposibila in cel mai categoric sens... Ea m-a intrebat recent ce melodie cred ca este...si i-am spus Rita Pavone Cuore...eu cica sunt Patricia Kaas Mon Mec a Moi; inca nu stiu ce inseamna; stiu numai ca din cauza ei acum iarasi m-am daramat; mi-am dat seama ca exista...si ca trebuie sa caut idealul ala de care am citit in carti cand eram mic.
Al doilea lucruri este cea mai buna prietena...care pluteste de cateva luni; radiaza fericire; se scoala la 6.30 ca sa ii faca pachetul iubitului... l-a prezentat acum parintilor...este in secunda asta cea mai fericita si frumoasa persoana de pe planeta; este cea care are acum cel mai dulce somn. Eu stau dezbracat in fata unui birou si ascult Cuore, si realizez caoricat de bine imi maschez starea...ea exista. M-am invatat sa nu mai las ideile pe care le postez aici sa transpara; nici macar putin...le tin pentru mine si pentru blog.
Ce optiuni am?

Tu si eu

Melodia asta este insa...tu: